Новото попълнение на Кристиан Ериксен разказа как са преминали последните

...
Новото попълнение на Кристиан Ериксен разказа как са преминали последните
Коментари Харесай

Ериксен: Знаех, че отново ще играя два дни след инцидента

Новото попълнение на Кристиан Ериксен описа по какъв начин са минали последните месеци за него. Миналото лятото той колабира на терена по време на мача на против Финландия на Евро 2020 заради сърдечни проблеми. Той се възвърне, само че му бе комплициран дефибрилатор. Това бе повода да разтрогне с, защото в не е позволено да се играе с апарата. Седем месеца след случая той подписа с и се завърна във Висшата лига.

Попитан по кое време е почнал да има вяра, че още веднъж ще играе футбол, Ериксен отговори: " Два дни по-късно. Осъзнах какво ми се е случило през нощта и идващите няколко дни дадоха отговори на въпросите. Дойдоха всички проучвания. Задаваха се въпроси дали ще мога да върша това или това. Слушах лекарите. Ако съблюдавах програмата, която докторът ми направи, можех постепенно да се завърна към футбола.

Първо имаше доста проби по отношение на това по какъв начин ще реагира сърцето на физически натоварвания. За благополучие, нямаше проблеми. Всеки месец се натоварвах повече. В моето положение, даже с дефибрилатор, няма ограничавания. Можеш да тичаш маратон, да се гмуркаш дълбоко ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР