Новото попълнение на Интер Ромелу Лукаку нападна доскорошния си клуб

...
Новото попълнение на Интер Ромелу Лукаку нападна доскорошния си клуб
Коментари Харесай

Лукаку изригна срещу Юнайтед: Не ме защитиха от слуховете

Новото попълнение на Интер Ромелу Лукаку атакува досегашния си клуб Манчестър Юнайтед, обвинявайки “червените дяволи”, че не са го защитили от слуховете за неговото овакантяване, до момента в който към момента носеше техния екип.

“Много неща бяха казани, без да се усещам предпазен. Чух доста клюки - “Ром отива там”, “Не желаят Ром”, … и никой не излезе да им постави край. Това продължи три-четири седмици. Чаках някой да излезе и да ги отхвърли. Това не се случи. Проведох диалог, споделих им, че е по-добре всеки да тръгне по собствен личен път. Ако не искаш да защитиш някого, появяват се всички тези клюки. Просто желаех от тях да кажат: “Ром ще се бори за мястото си”, само че това по този начин и не се случи за четири-пет месеца.

Lukaku criticises Man Utd over summer transfer and hints at Old Trafford 'leaks'https://t.co/3xaIMu8oyu pic.twitter.com/ecbRQTFKZk
— Mirror Football (@MirrorFootball) 21 август 2019 година Положението беше: “трябва да си тръгне, той не заслужава да бъде тук”. ОК, тогава желая да си потегли. Можеш да се бориш за позицията, само че да бъдеш на място, където хората те желаят. Ако си благополучен, намираш метод. Няма значение дали си на пейката, или си титуляр. Но никой не ми сподели, че обстановката е такава. Така че я проучих две-три седмици и гледах всички тези ла*на по медиите. Кой им дава тази информация? Не съм аз, нито сътрудникът ми. Виждах я на телефона си да се появява от никъде”, показа Лукаку пред LightHarted Podcast.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР