Новото попълнение на Интер Маями разкри, че причината да премине

...
Новото попълнение на Интер Маями разкри, че причината да премине
Коментари Харесай

Игуаин: Европейските медии ми дойдоха в повече

Новото попълнение на Интер Маями разкри, че повода да премине в клуба от МЛС е била, с цел да си възвърне насладата от играта, която изгубил по време на престоя си в Европа.

“Винаги съм бил любопитен за това състезание. Следях го от близко поради брат ми и други огромни играчи. Но желаех да дойда тук с желанието да бъда благополучен още веднъж и мисля, че Интер Маями ми даде всичко, от което се нуждаех. Идвайки тук в този шампионат, ми възстановява това чувство. Когато бях дете, се любувах на играта, до момента в който в Европа това възприятие ме напусна заради доста разнообразни аргументи. По отношение на медиите, Европа ми пристигна допълнително. Трябваше да им се потвърждавам всеки ден, мач след мач, правех го през цялата си кариера, а търпението ми се изчерпваше”, съобщи Игуаин пред CBS Sports.
Higuain explains reasons for joining Beckham in MLS & ending his European adventure
— Goal Africa (@GoalAfrica) Братът на аржентинеца - Федерико, също мина в Интер Маями, откакто преди този момент направи име в Съединени американски щати с екипа на Държавна сигурност Юнайтед. “Има доста неща за него, които не знам, защото бяхме надалеч един от различен. На процедура загубихме 15 години да бъдем дружно и в този момент се опитваме да си върнем това време. Ел Класико? Красиво е, светът стопира. Играех в него в ерата на и и беше красиво. За страдание, изправяхме се против най-хубавата, само че когато пристигна в, за благополучие, нещата се поизравниха. Беше наелектрезиращ мач, изпълнен с толкоз доста звезди. Беше привилегия да играя, да споделям и да претърпявам тези двубои”, добави нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР