Новото попълнение на Интер Ашраф Хакими написа прочувствено съобщение в

...
Новото попълнение на Интер Ашраф Хакими написа прочувствено съобщение в
Коментари Харесай

Ашраф за Реал Мадрид: Никога не можеш да се сбогуваш с твоя дом

Новото попълнение на Интер Ашраф Хакими написа трогателно известие в обществените мрежи, с цел да благодари на Реал Мадрид. Въпреки че в последните два сезона игра чартърен в Борусия (Дортмунд), мароканският флангови футболист е част от фамилията на кралския клуб от шестгодишна възраст. " Никога не съм си представял, че ще настъпи този миг. Това не е прощаване, тъй като в никакъв случай не можеш да се сбогуваш с твоя дом. Можеш да се отдалечиш, само че постоянно ще е мястото, където ще намираш благополучие и полезностите, които са ти помогнали да се развиеш ", стартира той.

" Реал Мадрид е моят дом. Тук бях основан, отгледан и учтив, с цел да бъда индивидът, който съм сега. В Реал Мадрид освен се основават спортисти. Влязох през портата на Валдебебас на 6 години без да мога да си показва какъв брой благополучен ще бъда там вътре. Благодаря на всички, на всеки един от чиновниците в клуба, на моите треньори и на всички съотборници, които бяха с мен в този прелестен интервал от живота ми. Искам да благодаря на всички мадридисти, че ме подкрепяха и ще продължат да ме поддържат във всеки един миг. Сега съм един от тях ", написа още 23-годишният Ашраф.

Той минава в Интер против трансферна сума от 40 милиона евро плюс 5 млн. бонуси. Ла Лига 33 кръг, четвъртък 2 юли  Реал Мадрид 1:0краен резулат  Хетафе

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР