Новото попълнение на Хебър - Марк-Емилио Папазов, коментира победата на

...
Новото попълнение на Хебър - Марк-Емилио Папазов, коментира победата на
Коментари Харесай

Марк-Емилио Папазов: Надявам се ЦСКА да стане шампион, пред Хебър целта е спасение

Новото попълнение на Хебър - Марк-Емилио Папазов, разяснява успеха на отбора във втората контрола на турска земя. Хебър пречупи с 2:1 украинския Кривбас (Кривой рог).

" Чувствам се доста добре. Все отново това е един късмет за мен да играя в тим като Хебър, в А група и да натрупвам опит игрови, както и тактически и механически, тъй че всичко е наред ", показа нападателят, дошъл в Хебър чартърен от ЦСКА.

Папазов бе запитан и по какъв начин се работи с Владимир Манчев - старши треньорът на отбора. 

" Много добре, аз съм бил при него към този момент две години в юношеските ми години. Той е страховит треньор, разчита доста на тактиката, както и на бягането "

" Целта е колкото може повече голове и асистенции и тимът да побеждава и да оказа помощ на Хебър да се избави, което е най-голямата цел "

" Разбира се, че това ми е основната цел, като цяло за развиване на моята кариера, само че първо би трябвало да дам всичко от себе си през тези шест месеца. Надявам се да станем първенци на България, в този момент сме преди всичко и нека останем по този начин ", показа футболистът по отношение на завръщането си в ЦСКА през лятото. 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР