Новото попълнение на Етър Тонислав Йорданов, който ще играе под

...
Новото попълнение на Етър Тонислав Йорданов, който ще играе под
Коментари Харесай

Тонислав Йорданов: Надявам се да направя един добър полусезон и да се върна здрав и още по-силен в ЦСКА

Новото попълнение на Етър Тонислав Йорданов, който ще играе чартърен от ЦСКА до лятото, даде първото си изявление като футболист на " виолетовите ". В отбора нападателят ще носи № 19 и се чака да бъде в групата още за идното посещение на Витоша (Бистрица).

" Водих зимната подготовка с ЦСКА, само че нещата се развиха бързо в последния миг - взех решение, че тук ще получа късмет за игра и мога да се потвърдя в елитната лига на България. Бях много време чартърен в Литекс, само че най-високото равнище си е крачка напред.

Надявам се да направя един добър полусезон и да се върна здрав и още по-силен в ЦСКА. До лятото ще дам най-хубавото от себе си за Етър и се надявам тимът да извърши задачите си.
 ЦСКА преотстъпи двама надарени свои футболисти
ЦСКА преотстъпи двама надарени свои футболисти

Тонислав Йорданов ще играе в Етър, Мартин Смоленски ще рита за Литекс

Наясно съм с тима, знам и част от историята му. Познавам много от футболистите, с съвсем половината от тях съм играл. Мисля, че няма да имам проблем с вписването в тима. Надявам се да оказа помощ с каквото мога и да зарадваме хората, които идват на стадиона. Целта е оптимално най-хубаво място в класирането.

Любимият ми пост е централен нападател, само че мога да играя и на позицията зад нападателя. За мен не е проблем - където реши треньорът и където съм потребен за тима. Надявам се да оказа помощ с моите качества. Да, обичам да въвеждам доста голове, харесва ми да го върша и мисля, че ми се отдава, тъй че ще дам всичко от себе си да вкарам доста голове за Етър!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР