Новото попълнение на Черно море Цветомир Панов заяви, че очаква

...
Новото попълнение на Черно море Цветомир Панов заяви, че очаква
Коментари Харесай

Панов: Очаквам да победим Славия

Новото попълнение на Черно море Цветомир Панов съобщи, че чака тимът да взема трите точки против състава на Славия в конфликта от 22-ия кръг на Първа професионална лига.

" Официален дебют беше тази победа. Вътре на терена нещата бяха сложни, не знам дали в профил е изглеждало елементарно. Успяхме да се оправим. Тактически стояхме доста по-добре от ЦСКА и се адаптирахме доста по-бързо. Теренът не беше в идеално положение, както и поради зимните условия. Адаптирахме се доста по-добре от тях, спечелихме доста повече единоборства”, сподели Панов пред “Диема”.

" Емоцията бързо би трябвало да отмине, тъй като, знаете, във вторник играем със Славия. Все отново си го изживяхме. Всичко мина позитивно и се веселя за което”, добави още той.

" Очаквам да победим Славия, естествено. Намираме се в положително психическо положение след тази победа над ЦСКА. Славия пък загуби от Ботев. Вероятността да победим е огромна, само че в полза на истината нещата се вземат решение на терена. От Славия вардя единствено позитивни страсти. За година и половина изиграх към 70 мача там. Не помня тъкмо. Класирахме за Европа, тъй че съм удовлетворен от престоя си”, приключи Панов. Първа лига 22 кръг, вторник 19 февруари  Славия 12:30предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР