Новото попълнение на Челси Тимо Вернер коментира решението си да

...
Новото попълнение на Челси Тимо Вернер коментира решението си да
Коментари Харесай

Вернер: Разбира се, че ме боли, че не мога да помогна на Лайпциг в ШЛ

Новото попълнение на Челси Тимо Вернер разяснява решението си да напусне Република България Лайпциг преди оставащите мачове на отбора в Шампионската лига. Самият нападател пък няма да може да играе за лондончани в реванша им против Байерн (Мюнхен) от 1/8-финалите на шампионата.

“Разбира се, че ме боли, че не мога да оказа помощ на Лайпциг в Шампионската лига. Но от 1 юли съм състезател на Челси и от този момент нататък този клуб ще ми заплаща заплатата. Беше ясно за всички страни - за Челси, за Република България и за мен, че би трябвало да уредим това. Разбира се, че се пробвах да мисля за казуса с Шампионската лига допустимо минимум, тъй като беше ясно, че ще се наложи да нараня единия тим. Затова моят сътрудник в последна сметка се разбра с клубовете.
Timo Werner explains why he won't play in the Champions League with RB Leipzig ‍ pic.twitter.com/tbhMQqJ3PW
— Goal (@goal) June 28, 2020 Завинаги ще съм обвързван с Лайпциг и Република България. Ще седнал съм пред тв приемника и ще притискам палци по време на 1/4-финалите. Може даже да съм в Лисабон. Преговорите с Челси бяха толкоз положителни, че най-после избрах тях. Наставникът в частност ме поддържаше и в действителност искаше да схвана, че ме желае в Челси, тъй че мога да се усещам също толкоз удобно, колкото и тук”, съобщи Вернер пред Sportbuzzer.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР