Новото попълнение на Челси Хаким Зиеш е благодарен, че е

...
Новото попълнение на Челси Хаким Зиеш е благодарен, че е
Коментари Харесай

Бъдещ играч на Челси смята себе си за късметлия

Новото попълнение на Челси Хаким Зиеш е признателен, че е обвързал бъдещето си с клуба от Висшата лига преди да се стигне до актуалната неустановеност във футбола, породена от пандемията от COVID-19. Още през февруари мароканският футболист на Аякс, който е роден в Нидерландия, подписа петгодишен контракт, започващ от идващия сезон.

" Разбира се, тази изясненост е успокояваща, тъй като никой не знае какво тъкмо ще се случи с трансферния пазар ", сподели той в изявление за холандския ежедневник Algemeen Dagblad.

Зиеш не се е тормозил, че нещо към прехвърлянето му може да се промени след прекъсването на футбола в Англия през предишния месец. " Наистина не съм се съмнявал нито една секунда. Подписът ми е на контракта и от 1 юли ще бъда състезател на Челси. Никога не съм имал друга мисъл ", добави той.

 Официално: Нидерландия няма да възобновява сезона си и няма да има първенец
Първенството на Холандия беше публично прекъснато през вчерашния ден от локалната футболна федерация, откакто държавното управление удължи възбраната за обществени събития до 1 септември. Шампион няма да има, без значение че Аякс водеше в класирането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР