Новото попълнение на Ботев Враца Валери Божинов спечели наградата за

...
Новото попълнение на Ботев Враца Валери Божинов спечели наградата за
Коментари Харесай

Божинов: Бях пред отказване в Риека

Новото попълнение на Ботев Враца Валери Божинов завоюва премията за футболист на 8 кръг в Първа лига. Нападателят заслужи оценката, откакто осъществя единствения гол за врачани при равенството 1:1 с Витоша. Божинов е получил 6 гласа в обичайна анкета на Пресклуб България, а негови подгласници в анкетата са Кирил Десподов (5 гласа) и Марселиньо (4 гласа), съобщи кореспондент на БГНЕС. " Благодаря на моите съотборници във Враца за това, че ме одобриха добре и влагат доста усърдие в тренировките, а би трябвало да ви кажа, че те не са по никакъв начин леки. Виждам доста усърдие в тима, страховит колектив и отношение към подготвителния развой ", означи нападателят.

" За мен значи доста, че съумях да вкарам в дебютния си мач, не съм очаквал. Знаете, не играех доста в последната една година и минах през тежки моменти. Дори бях пред отричане. Тренирах, стараех се, само че не попадах в групата за мачовете на Риека и си мислех да се откажа. Слава богу, с помощта на моето семейство и на някои други хора, взех решение да продължа. Щеше да е грехота да се откажа на 32 години. Господ щеше да ме накаже ", споделя за компликациите си в Хърватия Божинов.

На въпрос дали е бил потърсен от Левски, Валери отговори по този начин: " Не съм имал диалог и не са ме търсели. Виждам, че те си имат нападатели пък и залагат на повече чужденци. Може би, в случай че се споделях Божинович, щяха да ме вземат ", пошегува се голаджията. Той приключи тематиката като сподели, че тимове от ранга на Левски, ЦСКА, Лудогорец не могат да си разрешат да вземат футболист, който не е играл. След това Божинов изрази мнение, че равнището на Първа лига е положително, само че е тъпо, че има толкоз малко български футболисти във водещите тимове. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР