Новото попълнение на Ботев Пловдив Георги Николов обяви, че първата

...
Новото попълнение на Ботев Пловдив Георги Николов обяви, че първата
Коментари Харесай

Георги Николов: Искам да спечеля Купата на България с Ботев

Новото попълнение на Ботев Пловдив Георги Николов разгласи, че първата цел пред " канарите " е спечелването на Купата на България. Ето какво разгласи той пред сътрудниците от dsport.

" Щастлив съм да бъда тук. Всички в тима ме одобряват сносно. Колективът е на много положително равнище ", показа Николов. " Проблеми нямам, здрав съм. Водим тежка подготовка и се усеща умората. Сега би трябвало да бъде по този начин, с цел да ни бъде по-леко през сезона. Важно е тимът да побеждава. Дано и двамата с Бароан да бележим. Дано аз да вкарам повече. Това е групова игра и не би трябвало да демонстрираме нарцисизъм.
 Голмайсторът на Ботев възобнови тренировки
Голмайсторът на Ботев възобнови тренировки

Антоан Бароан лекува дълготрайна травма

Имах предложения и от други места, само че избрах тук, тъй като тук е моето развиване. Мисля, че това е най-подходящото място на този стадий за мен. Целим се допустимо най на високо. Поставил съм си цели тук с екипа на Ботев Пловдив. Искам преди всичко да спечелим Купата на България.

Ние сме експерти. Има успокоение. Няма от какво да се напрягаме. Дано да покажем хубави мачове. И Лъчо Балтанов, и Ивелин Попов ми оказват помощ доста. На Ивелин Попов желая да му благодаря доста, тъй като на пръв проект той ми оказва помощ най-вече и ме вкарва в тима. Дават ми много положителни препоръки. Благодарен съм, че ми оказват помощ на този стадий ", сподели още Георги Николов.
 Зингеревич гледа подготовка на Ботев в Турция
Зингеревич гледа подготовка на Ботев в Турция

Собственикът на клуба и Артур Платек участваха на заниманието
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР