Новото попълнение на Берое Стара Загора Йоан Бауренски даде интервю

...
Новото попълнение на Берое Стара Загора Йоан Бауренски даде интервю
Коментари Харесай

Йоан Бауренски: Моите цели са да върнем Берое там, където му е мястото

Новото попълнение на Берое Стара Загора Йоан Бауренски даде изявление пред клубния уебсайт, в което описа какви са първите му усещания от отбора, както и какви са неговите персонални цели с фланелката на старозагорци.

Бауренски се причисли към " зелените " в първите дни на 2023 година с трансфер от ЦСКА и съобщи, че е подготвен да даде всичко за новия си тим. Полузащитникът добавя още, че измежду задачите му е да помогне на Берое да се върне там, където му е мястото.

Ето и какво още показа Йоан Бауренски пред формалния уебсайт на Берое:

-Би ли се показал накратко?

-Израснал съм в Монтана. Играх в една частна школа – Монтана Старс, а по-късно прекосих в школата на Литекс, а по-късно и в ЦСКА. Играх мъжки футбол в Литекс, във Враца. Сега съм в Берое, където желая да продължа развиването си.

– Какви са първите ти усещания от клуба и за какво избра да играеш тук?

-Тук заварих доста положителни момчета, сътворих и нови другарства. Раздавам се, че съм част от тим с обичаи и доста добра база и организация. Това оказва помощ да се развъртвам както аз, по този начин и момчетата. Надявам се да радваме почитателите и тима единствено с победи.

-Вече повече от седмица Берое е на лагер в Турция. Каква е ситуацията в тима?

-Обстановката е супер. Раздаваме се на всяка една подготовка. Тежки са тренировките. Имаме доста нови момчета, включително и аз. Искаме да се сработим един с различен и да побеждаваме.

-Изиграхте две контролни срещи против съществени съперници. Какво е мнението ти за тези срещи?

– Има още какво да се желае от нас. Все още не сме компактни, само че по тази причина упражняваме и гледаме да се подготвим за началото на сезона.

-Спомена, че имаш упоритости със " зелената " фланелка. Какви са твоите цели?

-Моите цели са да върнем Берое там, където му е мястото и сега мисля единствено за това. Ще дам всичко от себе си, с цел да може Берое да върви напред и се надявам това да се случи допустимо най-скоро.

-Първите мачове са напълно близо. Берое е с сложна стратегия. Какво очакваш от тези дуели?

-Не мисля, че има значение против кой излизаме. Ние играем единствено за победа. Да се раздаваме и всеки да оказва помощ на другия. Просто Берое да побеждава.

-Какво би споделил на почитателите на Берое?

-Очакваме колкото се може повече хора на стадиона, тъй като е друго, когато играеш с почитатели. Ще се радваме да дойдат доста хора, а ние ще се стараем да ги радваме единствено с победи.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР