Новото попълнение на баскетболния Черно море Тича Милян Боцка даде

...
Новото попълнение на баскетболния Черно море Тича Милян Боцка даде
Коментари Харесай

Милян Боцка щастлив от завръщането си във Варна. Иска да говори с играта си

Новото попълнение на баскетболния Черно море Тича Милян Боцка даде първото си изявление след завръщането си в клуба. Гардът беше притеглен на пожар в отбора след контузията на Пламен Алексиев, която го вади няколко месеца от игралното поле.

" Радвам се да се върна във Варна. Харесвам града и хората тук. Знаете, че към този момент играх тук. Преди 2 години завоювах купата на България и третото място в шампионата с отбора на Черно море. От тогава вардя доста хубави мемоари. Съжалявам, за това, което се случи с Пламен Алексиев. Само той остана от оня главен състав, в който играх и аз преди 2 години. Харесвам го доста и като играч, и като човек.

Обстановката в България ми е задоволително позната, защото знаете, че играх и в Ямбол, а и станах MVP на шампионата тогава. За последно се подвизавах в Младост в Босна.

В този отбор на Черно море срещам доста положителни момчета и се надявам да реализираме положителни резултати. Не се познавам с новия център Тубак. Не сме играли дружно. Добра физика има. В каква форма съм? Ще видите. Искам да приказвам с играта си на терена. Подготвен съм. Цяло лято упражнявах. Харесва ми треньорът Дарин Великов. Вярвам, че ще имаме доста победи с него. Какво класиране ще ме устрои? С положителни състезатели и верни решения в мачовете всичко е допустимо “ ", разяснява Боцка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

Харесайте ни във FB
``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР