Новото попълнение на Барселона Малком разказа пред клубната телевизия за

...
Новото попълнение на Барселона Малком разказа пред клубната телевизия за
Коментари Харесай

Малком: Баба ми продаваше тигани, за да мога да тренирам

Новото попълнение на Барселона Малком описа пред клубната телевизия за поддръжката на фамилията си през годините и за това по какъв начин е почнал футболната си кариера.

“Не знам дали хората знаят, само че баба ми продаваше тигани за готвене, с цел да имам пари за тренировки. Всички деца разполагаха с пари, с цел да упражняват, а в моята къща баба ми продаваше тигани. Малко хора вършат това. Тя ми е като втора майка. Семейството ми е преди всичко. Направиха доста за мен. Каквото и да върша за тях, не е и една трета от това, което заслужават. Но ще се опитам да оказа помощ, както те сториха, с цел да мога да хапвам и да раста”, съобщи той, допълвайки, че е изгубил края на детството си в Коринтианс и в този момент се пробва да го навакса, когато има време, със своите другари.
Listen to 'Welcome Malcom'
An interview that's already available at @FCBtv and https://t.co/A1WiJBXvhL
#EnjoyMalcomhttps://t.co/s8OzjDrVFM
— FC Barcelona (@FCBarcelona) August 10, 2018 Малком споделя и по какъв начин е съумял да изпъкне на пробите в бразилския клуб, на които е имало стотина деца на възраст от 10-11 години, като единствено три от тях били определени да продължат да се развиват в отбора. “Имах 10 минути да покажа качествата си. Господ ми оказа помощ, тъй като в случай че там направиш един дрибъл допълнително, ще те помислят за индивидуалист. Искам да съм кумир като предходните бразилци, играли тук. Барса е повече от клуб. Винаги когато играех на ФИФА, го правех с Барселона. Идентифицирам се с тики-така”, приключи крилото, който изясни по какъв начин чества своите голове: “пръстите нагоре за Бог, удар в гърдите за фамилията ми и L за обичаната ми”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР