Новото попълнение на Барселона Кевин-Принс Боатенг бързо спечели феновете на

...
Новото попълнение на Барселона Кевин-Принс Боатенг бързо спечели феновете на
Коментари Харесай

Новото попълнение на Барса се закани на Реал Мадрид

Новото попълнение на Барселона Кевин-Принс Боатенг бързо завоюва почитателите на каталунците, откакто изрази предпочитание да накаже кръвния зложелател Реал Мадрид в идващото Ел Класико.
 Юноша на Барса: Не ме пускаха в игра, тъй като отхвърлих нов контракт
Каталунците ще платят незабавно 2 милиона евро, а в контракта е включена уговорка, която разрешава на клуба да откупи футболиста след края на сезона за 8 милиона евро.

" Аз съм съвсем на 32 години, само че ролята на деветка е съвършена за мен. Много е значимо всеки футболист да разполага с футболист като мен, тъй като разполагам с разнообразни качества.



Невероятно възприятие е да си тук. Вчера бях печален, тъй като бях благополучен в Сасуоло, само че това беше чудесна опция, която нямаше по какъв начин да откажа.

Исках да дойда в Барса и като разбрах за техния интерес незабавно го разисках с сътрудника си. Това е огромна чест, сбъдната фантазия. Много съм благополучен.

Аз съм състезател на Барса, където е най-хубавият футболист в света в моите очи - Лео Меси. Той го сподели през последните 10 години. Надявам се да вкарам против Реал Мадрид в идващото Ел Класико ", сподели Боатенг.

Футболистът вероятно ще дебютира при гостуването на Жирона на 27 януари.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР