Новото попълнение на Барселона Илкай Гюндоган бе представен пред медиите

...
Новото попълнение на Барселона Илкай Гюндоган бе представен пред медиите
Коментари Харесай

Гюндоган: Първо се обадих на Гуардиола за трансфера в Барселона

Новото попълнение на Барселона Илкай Гюндоган бе показан пред медиите в понеделник. Германският национал изясни за какво треньорът му в Манчестър Сити Пеп Гуардиола не е съумял да го убеди да остане.

" Не съумя да ме убеди, тъй като аз бях доста явен. Ние се познаваме от седем години, в последния сезон бях капитан на тима му. Понякога се разбираме единствено с взор и този път стана тъкмо по този начин ", сподели халфът.

" Той беше първият, на който се обадих, тъй като искаше да знае какво съм решил. Бяхме във почивка, само че му се обадих да му кажа всичко ", добави той.

" Убеден съм, че мога да допринеса с моя опит, с цел да оказа помощ на тима и на по-младите. Искам да оказа помощ най-много в Европа, откакто неотдавна завоювах Шампионската лига ", сподели още той.

В тима той ще се събере със остарели познати, измежду които са Роберт Левандовски и Марк Тер Щеген.

" Говорих с Левандовски след приятелския мач сред националните тимове и си направихме фотография. Когато стана дума за Барселона, ме очарова пламъкът в очите му, като говореше за тима и града. Той не ме е убеждавал, тъй като към този момент бях взел решение, само че беше доста хубаво да видя, че е благополучен тук ", приключи Илкай Гюндоган./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР