Новото попълнение на Балкан Дарко Балабан вече се присъедини към

...
Новото попълнение на Балкан Дарко Балабан вече се присъедини към
Коментари Харесай

Дарко Балабан направи първа тренировка с Балкан

Новото попълнение на Балкан Дарко Балабан към този момент се причисли към тима. Сръбският център дойде късно нощес в Ботевград и тази заран направи първа подготовка с първенците в "Арена Ботевград ", оповестяват от клуба.

211-сантиметровият играч идва от испанския Оренсе, с който взе участие във втора испанския дивизия LEB Gold. За 24 мача през предишния сезон той записва приблизително по 15 точки и 6.3 битки на мач. В кариерата си той е играл още в шампионатите на Сърбия, Гърция, Македония, Румъния и Унгария.

През сезон 2017/18 центърът играе под управлението на старши-треньора на "зелените " Йовица Арсич в сръбския Борац Чачак, с който печели постоянния сезон на баскетболната лига на Сърбия и по-късно стига до полуфинал в плейофите. Очаква се Дарко Балабан да дебютира в понеделник против Берое. Мачът е на 26 октомври от 19:00 часа в "Арена Ботевград ". На срещата се позволяват 50% фенове от потенциала на залата. С преимущество са притежателите на абонаментни карти, които са в продажба в "Арена Ботевград ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР