Новото попълнение на Атлетико Мадрид Алваро Мората, който е и

...
Новото попълнение на Атлетико Мадрид Алваро Мората, който е и
Коментари Харесай

Мората: Бях обещал на Симеоне да дойда в Атлетико още преди 3 г. и половина

Новото попълнение на Атлетико Мадрид Алваро Мората, който е и младеж на клуба, призна, че е заречен на Диего Симеоне да се причисли към тима още преди 3 години и половина.

“Ако би трябвало да съм почтен, преди 3 години и половина беше първият контакт. Дадох дума на Диего Симеоне, че, когато мога, ще дойда. Не можех преди, не зависеше от мен. Бях му заречен. Сега, като дойдох, си приказвам по-малко със Симеоне от всеки път. Ще дам всичко от себе си с тази фланелка. Не ми беше нужна доста акомодация, защото тук има хора, които познавах. Играчите се държаха добре с мен и си пишехме. Феновете на тима? Други са тези, които са ми по-ядосани. Имах варианти да играя в други отбори и доста съотборници знаят, че съм се лишил от някои неща, с цел да бъда тук. Сега просто желая да спечелвам. Не мога да спря да мисля за това да печеля всичко допустимо. Много е мъчно, само че желаеме да го реализираме.
#Morata has told AS that he made a promise to Diego Simeone three-and-a-half years ago he'd join Atletico.He said: " I gave him my word that as soon as I was able to, I would come. It wasn't possible before, but it wasn't because of me. " Puts his commitment to #cfc in fresh light.
— Simon Johnson (@sjstandardsport) February 20, 2019 Винаги съм желал да вкарам на “Висенте Калдерон” и вечно ще остане празнота вътре в мен, тъй като по този начин и не съумях да го сторя. Ходех да виждам мачове и да пъдя топките. Да вкарам там беше в мислите ми. Съдбата ми даде опцията да бъда първият гостуващ голмайстор на Wanda Metropolitano. Сега желая да отбелязвам за Атлетико и да спечелвам, без значение кой вкарва головете.

Дали ще чествам, в случай че вкарам против Ювентус? Няма по какъв начин да не ознаменувам първия си гол за Атлетико. Там обаче, от почитание, може би, няма да го сторя. Но първото ми попадение с екипа на Атлетико значи доста за мен. Не мога да се спря и да желая опрощение. Вярно е, че там бих почел оптимално почитателите на Ювентус, който е тимът ми в Италия и който желая постоянно да печели с изключение на когато играе против нас. Вярвам, че от Юве биха ме разбрали в случай че тук, в Мадрид, ознаменувам мой гол, както и от Атлетико, че няма да чествам, в случай че отбележа в Торино.
Alvaro Morata would celebrate against former club #Juventus should he score in #UCL tie tonight but would be uncomfortable celebrating in Turin #AtleticoMadrid https://t.co/TL5oGvnnwx pic.twitter.com/YCJmz8CEXY
— footballespana (@footballespana_) February 20, 2019 Кристиано Роналдо? Да, имат го в състава си, само че преди доближиха до финала и без него. Това е доста конкурентен и много сложен за побеждаване тим. Но ние сме Атлетико и ще дадем всичко от себе си, с цел да затрудним противника и да продължим напред. Никога не съм имал проблем с Роналдо в Реал Мадрид. Може би разбирахме някои неща по друг метод, само че нямах проблеми с него. Дано да не му е ден. Понякога си говорихме за неща отвън футбола, за фамилиите ни. Добър човек е и нямаме проблеми между тях. Леонардо Бонучи споделил, че ще ми счупи врата на терена? Надявам се да бъде по този начин. Ако не ме ритат, това би било добре за тях. Първо би трябвало да съм на терена, а по-късно могат да ме ритат, колкото си желаят. Ще бъде добър знак, в случай че ме ритат”, съобщи Мората в изявление за AS.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР