Новото попълнение на Арда - Спас Делев, даде интервю за

...
Новото попълнение на Арда - Спас Делев, даде интервю за
Коментари Харесай

Спас Делев: Изненадан съм от Арда, съдията повлия в мача с ЦСКА

Новото попълнение на Арда - Спас Делев, даде изявление за GONG.BG , в което изрази мнението си за мача с ЦСКА. Той показа, че съдията е повлиял на изхода на дуела. Нападателят съобщи още, че ще направи всичко, което е по силите му, с цел да може още веднъж да попадне в националния тим на България.

- Спасе, здравей! Как се чувстваш в Арда? Свикнали ли към този момент с новите си съотборници?

- Чувствам се супер. Всички в тима ме одобриха доста добре и ме накараха да се усещам част от колектива. Даже съм сюрпризиран от положителното посрещане и от изискванията, които предлага като клуб Арда. С Караджов и Бенгюзов се познаваме, защото сме играли дружно.

- Арда изигра добър мач против ЦСКА. Какво не доближи съгласно теб да завоюва точка против "червените "?

- Грешките, които направихме, ни изиграха неприятна в този момент. Допуснахме хлапашки неточности и по тази причина не успяхме да спечелим нещо от този дуел. Ако успеем да почистим тези грешки, ще бъдем още по-силни. Надявам се с времето това да се случи. Съдията също оказа въздействие. Той не беше на нужното равнище. Имаше неверни отсъждания в ущърб и на двата тима. Не знам дали е от неумение, или от нещо друго.

- Какво е възприятието да се завърнеш на "Армията " даже и като футболист на различен тим?

- Аз съм експерт и съм привикнал да се абстрахирам от сходни неща. Все отново от дълго време съм играл за ЦСКА. Може би от този интервал минаха към този момент 10 години. Чувството е малко по-специално, само че няма сантименти. Все отново против ЦСКА на "Армията " съм излизал и с тима на Берое и Локо Пд. Излизаме и играем за победа, с цел да пазиме достойнството на клуба и нашата.

- Какво искаш да постигнеш с отбора на Арда?

- Желанието на всички в клуба е да израстваме с всеки минал мач. Да демонстрираме положителни игри, които да се харесват на последователите. Но дано не забравяме, че сме нов тим и ще ни би трябвало малко време.

- Имаш ли упоритости да се завърнеш в националния тим?

- Ще давам всичко от себе си за клубния си тим. Ако Красимир Балъков реши, че ще бъда потребен, съм разполагаем. За всеки футболист е чест да играе за България. Надявам се да се представим на равнище в идния мач с Англия. Те са доста мощен тим, само че се надявам, че ще се оправим.

- Може ли след време още веднъж да те забележим в сериозен задграничен тим?

- Няма човек, който да знае каква е ориста му. Може някой ден и това да се случи. На този стадий за мен е значимо да съм във форма и да оказвам помощ на Арда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР