Новото попълненеие на Милан Диего Лаксалт бе представен на официална

...
Новото попълненеие на Милан Диего Лаксалт бе представен на официална
Коментари Харесай

Лаксалт: Нямаше как да откажа на Милан

Новото попълненеие на Милан Диего Лаксалт бе показан на публична конференция през днешния ден, на която показа усещанията и упованията си от новото предизвикателство с “червено-черната” фланелка. Бившият футболист на Дженоа отговори на много въпроси на натрупалите се публицисти и призна, че позвъняването от Леонардо и Паоло Малдини е повлияло на избора му.

LIVE from Casa Milan
Join us now for Diego Laxalt, @SamuCastillejo and @TimoeB08's presentation press conference!
Non perdetevi la conferenza stampa di presentazione dei 3 nuovi rossoneri!
Audio https://t.co/aePm14XMu3
Audio https://t.co/efjnZkNmyB pic.twitter.com/o8qW6XjrBP
— AC Milan (@acmilan) 17 август 2018 година
“Генуа? През последните дни изживяхме същинската покруса. Съпричастен съм с всички потърпевши и техните фамилии. Истинска фантазия е да мина в един от най-големите клубове в света. За мен това бе една специфична седмица. Дали съм подготвен? Опитвам се да ставам все по-добър с всеки минал ден. Чувствам се подготвен за това ново предизвикателство. Ден след ден би трябвало да се потвърждавам в отбора”, стартира Лаксалт.

Samu Castillejo and Diego Laxalt at training center Milanello today pic.twitter.com/8LhXW4qJSG
— Meytar Zeevi (@RossoneriBlog) 17 август 2018 година
“В Италия поради Интер? Не отхвърлям нищо, само че през днешния ден съм тук. Сега съм в Милан и ще направя всичко, с цел да се оправя добре против Интер и да направя почитателите щастливи. Получих много поздравления през последните дни, само че още не съм приказваме с Оскар Табарез. Ще се чуем през идващите дни. Върху ролята ми на терена ще намерения Дженаро Гатузо. Винаги съм разполагаем и ще се опитам да направя най-хубавото от себе си, където ме сложи. Ще се приготвя за всяка една позиция, с цел да бъда готов”, продължи новото попълнение на Милан.

#AHORA | Diego Laxalt firmó contrato con #Milan y fue presentado oficialmente. pic.twitter.com/u9Oh6bASyE
— Tirando Paredes (@TIRANDO1010) 17 август 2018 година
“Страхотно е да се чуеш по телефона с Леонардо и Паоло Малдини, а по-късно и да ги видиш онлайн. Този Милан е доста сериозен. Уникално е да бъда част от този тим. За мен значи доста да работя с тези хора. По вестниците се говореше за мой трансфер в Зенит, само че когато получих позвъняване от Милан, разбрах бързо, че това е верният избор. Със сигурност разбрах, че това е огромен късмет да трансформира кариерата си”, приключи уругваецът. Серия А 1 кръг, неделя 19 август  Милан 21:30предстои  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР