Новото поколение ултрабърза безжична 5G технология идва тази година. И

...
Новото поколение ултрабърза безжична 5G технология идва тази година. И
Коментари Харесай

Кои държави и компании водят в състезанието за 5G?

Новото потомство ултрабърза безжична 5G технология идва тази година. И огромните стопански системи към този момент са в гневна конкуренция кой ще успее най-бързо да я интегрира.

Според нов отчет на Cellular Telecommunications Industry Association (CTIA) Съединени американски щати и Китай към този момент се оправят най-добре и се борят за водещата позиция във връзка с 5G революцията.

От CTIA, представени от CNN Business, показват, че това е огромен прогрес за стопанска система номер 1 в света, която година по-рано изоставаще в това отношение зад Китай и Южна Корея.

" 5G е платформата на утрешната стопанска система ", споделя президентът на CTIA Меридит Бейкър. " Тя ще промени всчко - от образованието, през медицината, до изкуствения разсъдък ", показва специалистът.

Що се отнася до напредъкът на обособените софтуерни компании, които създават и обезпечават мрежовото съоръжение за 5G мрежите, американските компании към момента изостават доста зад китайските и европейските си съперници.

Към края на предходната година Huawei е водач по броя на подадените патенти, свързани с технологията. В нейният актив те надвишават 11 400 броя. На второ място е шведската Ericsson, следвана от китайската Hisilicon и финландската Nokia. Едва по-късно идва американският водач Qualcomm.

 Infographic: Who Is Leading The Race To Develop 5G? | Statista You will find more infographics at Statista

 

money.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР