Новото поколение поп и R’N’B певици, сред които са Диона,

...
Новото поколение поп и R’N’B певици, сред които са Диона,
Коментари Харесай

Поколението на големите дупари! И Диона като Тита и Гери-Никол крие ултра мощна задница

Новото потомство поп и R’N’B певици, измежду които са Диона, която сега е в Къщата на „ ВИП Брадър “ на мястото на Сузанита, Гери-Никол, Дара и Тита обичат да крият дупарите си. В обществените мрежи наподобяват слабички, само че засечеш ли необработени техни фрагменти, ще се смаеш с голямата разлика, видя HotArena.

Новоизгрялата изпълнителка Диона сходно на по-опитните си към този момент колежки също крие големи бедра и огромно дупе, които за нейно страдание лъснаха в действителния си тип в реалити шоуто.

Всички разясняват какъв брой млада е червенокоската и какви грандомански поръчки дава да бъде най-голямата звезда, а в това време физиката й въобще не дава покритие за мераците й. Нещо повече - тийнсензацията показва тотална липса на усет и няколко дни след старта на Големия Брат, я виждаме в нормалния жълт халат, с който крие несъизмерното си тяло или с клина и спортното бюстие, които виждате на стоп фрагментите.

При всички свои фотосесии Денислава Сашова, както е същинското име на звездата, показва тотална безсъдържателност. Понеже е привикнала да не заплаща за плановете си, а ги сглобавя посредством я подарък – инструментал, я някой и помогне за текста, я някой й подари клип, е решила да пести кинти и от стилист.

Така както е тръгнала, може всичко друго да я чака, само че не и звездно бъдеще.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР