Новото поколение на спортната лимузина S60 е първият модел на

...
Новото поколение на спортната лимузина S60 е първият модел на
Коментари Харесай

„Шведът” от САЩ пие само бензин

 New Volvo S60 R-design

Новото потомство на спортната лимузина S60 е първият модел на Volvo, който ще се създава единствено в Съединени американски щати и оттова ще се доставя по целия свят. На европейския пазар автомобилът надали ще излезе преди края на годината. Той ще се предлага единствено с бензиново задвижване, защото шведската марка зачертава дизеловите мотори от проектите си за бъдещето и ще подчертава върху електрическите и хибридни моторизации.

 New Volvo S60 R-design

В своята нова татковина „ шведът ” S60 ще се радва на отличния имидж на марката измежду американските консуматори и пожеланото от тях гориво – бензин. Същото може да се каже и за позициите на Volvo на втория по мащаби авто пазар в света – китайския. В тези краища на света бензиновите седани в междинния клас се харчат доста добре, до момента в който в Европа повече вървят дизеловите комбита. Ето за какво Volvo предлага комбито V60 и с дизелови мотори и даже го пусна преди лимузината, а нормално новите модели излизат в противоположния ред.

 New Volvo S60 R-design

Първите купувачи на седана S60 ще имат избор сред два бензинови и два хибридни Plug-in разновидността. Двулитров бензинов турбо мотор задвижва стандартните разновидности Т5 и Т6, надлежно с 250 и 310 к.с. Сериозен интерес се чака към хибридите с двойно предаване T6 Twin Еngine и T8 Twin Engine, при които мощността е 340 и 400 к.с. Върховото осъществяване с пакета Polestar за усъвършенствания по мотора, окачването и спирачките разполага с 415 к.с.

 New Volvo S60 R-design

Вътрешното съоръжение на S60 е идентично с това на комбито V60. И двата автомобила са  екипирани за сериозни обстановки – разпознават на ярко и на мрачно пешеходци, велосипедисти и животни на пътя и задействат спирачките при заплаха от конфликт. Електронна система за полуавтономно придвижване обезпечава автоматизирано пътешестване на автомагистрала при скорост до 130 км/ч – колата сама форсира, понижава, поддържа лентата и дистанцията до транспортното средство начело.

 New Volvo S60 R-design
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР