Новото поколение на легендарния всъдеход Land Rover Defender направи поредната

...
Новото поколение на легендарния всъдеход Land Rover Defender направи поредната
Коментари Харесай

Тестват новия Land Rover Defender в екстремни условия

Новото потомство на именития всъдеход Land Rover Defender направи следващата стъпка към формалната си премиера по-късно през тази година. Екип експерти на Червения кръст (International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies) ревизираха опциите на автомобила в рисковите условия, които предлага Дубай.

Експертите са имали опция да се уверят в качествата на първокласния всъдеход както на именитите и предизвикателни пясъчни дюни, по този начин и на изпълненият със завои планински път Jebel Jais, където са били тествани динамичните параметри на автомобила при приложимост на общоприети пътища.

" Jaguar Land Rover е горделив с това, че подкрепя работата на IFRC ", разяснява Ник Роджърс, изпълнителен шеф на подразделението Продуктов инженеринг на автомобилната компания, представен от auto-press.net.

" От 1954 година наши коли дават опция за достъп до отдалечени и изпаднали в потребност общности, помагайки им да станат по-устойчиви и се надяваме, че новият Defender ще продължи това завещание. Дюните на Дубай са съвършеното място да потвърдим, че това е най-способният Land Rover изработен в миналото. В композиция с нашата неповторима система за надзор на сцеплението, която следи и се конфигурира за голям брой разнородни терени, това прави новия Defender приказен на пясъка и необикновено равномерен на пътя ", сподели още Роджърс.

Изпитанията на напълно новия Defender в Дубай са следващата стъпка преди премиерата на новото потомство на модела, с прототипи на който все още са изминати повече от 1,2 милион километра.

Преди това прототипите на новия Defender пътуваха до Африка Кения, по Скалистите планини в Колорадо на надморска височина над 3 хиляди метра и също бяха тествани отвън Арктическия кръг. Температурите варираха от минус 40 до плюс 50 градуса по Целзий. Общо инженерите организираха над 45 хиляди самостоятелни теста.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР