Новото поколение на флагмана на Opale - Insignia отпразнува своята

...
Новото поколение на флагмана на Opale - Insignia отпразнува своята
Коментари Харесай

Новото поколение на Insignia вече е у нас

Новото потомство на флагмана на Opale - Insignia отпразнува своята българска премиера нощес в наличието на над 300 фенове на марката, както и сегашни и евентуални клиенти и медии. На събитието бе подчертано върху характера на новия модел на рюселсхаймци, който изобилства от богато комбиниране на най-съвременни технологии. Директорът на представителството на Opel за България Вихрен Горанчев показа най-впечатляващите от тях, в това число авангардните матрични светлини IntelliLux LED, високотехнологичната система за задвижване на четирите колела с torque vectoring, свръхмодерните системи за асистенция на лидера, висококачествения интериор със сертифицираните от AGR ергономични предни седалки и типичната за Opel първокласна съгласуваност с интеграция на смарт телефон, която в този момент включва неповторимата система Opel OnStar. Публиката се срещна от близко по едно и също време с 2 високооборудвани автомобила.

Новата Insignia е притежател на гените на своите прародители и продължава достойните обичаи на флагманите в гамата на Opel. Както Вихрен Горанчев стартира своето показване " Opel има дълга история и мощно наличие със своите флагмани още от шейсетте и седемдесетте години на предишния век, когато моделите от " Голямата тройка” – Kapitän, Admiral и Diplomat образуват горната част на портфолиото на Opel – тази на огромните и влиятелни коли ". Техният харизматичен дизайн и наличие са основни за вдъхновението на дизайнерите и на новата Insignia. " Новата Insignia е наследила ДНК-ато на тези влиятелни прародители и продължава тяхната славна традиция даже във връзка с това, че и тя като " Голямата тройка” се създава в Рюселсхайм, Германия ", добави Вихрен Горанчев.

Новата Insignia получава допустимо най-хубавия старт в живота с помощта на огромната известност и триумф на своя предходник. Лансираното през 2008 година първо потомство Opel Insignia слага началото на нова епоха за марката. Той предложи голям брой новаторски технологии и въодушевяващ вечен дизайн, а когато се появи за първи път беше високо оценен от публиката и медиите, които го избраха за Автомобил на годината 2009 за Европа. Година по-късно и българските медиите му присъдиха най-високото отличие за България.

 1933308

Ако първата Insignia маркира началото на нова епоха за Opel, второто потомство Insignia идва при започване на идната епоха, която в действителност стартира преди година и половина с новата Astra, а за първи път беше оповестена с Opel Monza Concept на автомобилното ревю във Франкфурт през 2013 година Концептуалният модел е послужил за ентусиазъм на дизайнерите и инженерите на новата Insignia, които са основали същински флагман. Те са обезпечили на новата Insignia впечатляваща композиция от грациозност и атлетизъм, на която ще завидят даже коли от горния клас. Като цяло новият модел е доста по-лек и динамичен, като в това време е повишен на дължина и ширина и е изгубил малко от височината си. Ярко изразената предна решетка и тънките източени предни светлини, както и високотехнологичната визия на задната част основават драматизъм в стилистиката на Insignia, осигурявайки на версията Grand Sport излъчването на купе.

 1933307

Вниманието към най-малкия подробност е ясно очевидно и в интериора на новата Insignia. Както външността, кокпитът очевидно отразява стилистичната философия на Opel, в която " скулптурната артистичност се среща с немската точност ". Водачът седи по-ниско от преди и затова е по-добре интегриран в автомобила, сдобивайки се с по-спортно, по-ангажиращо и по-интензивно прекарване при шофиране. Повече внимание е обърнато на контролните органи и инфоразвлекателният интерфейс, а head-up екранът акцентира цифровия темперамент на инструментите, като сензорният екран без рамка на системата IntelliLink излъчва по едно и също време изискан и технократски сексапил.

И като същински флагман новата Insignia предлага допустимо най-широката гама първокласни технологии в своя сегмент. Технологии, които вършат шофирането на Insignia по-приятно, по-безопасно и по-комфортно. За първи път при Opel новото потомство Insignia се предлага с умна система за задвижване 4 Х 4 с torque vectoring, при която мощността се разпределя самостоятелно към 4-те колела.

Новата Insignia освен впечатлява с високотехнологична ходова част, само че и със свръхмодерни системи за асистенция на лидера за сигурност и комфорт. Много малко модели в сегмента оферират такава необятна гама от интелигентни технологии, като новото издание на флагмана на Opel, започвайки от head-up екрана, през адаптивния круз надзор, автоматизираното спешно прекъсване и дейното поддържане на лентата на придвижване, до предизвестието при заплаха от конфликт начело с различаване на пешеходци. Новият флагман на Opel е и първият автомобил на марката от Рюселсхайм, осигуряващ доста усъвършенствана отбрана на пешеходците и благодарение на деен челен похлупак, който при положение на конфликт се повдига в границите на милисекунди, с цел да усили дистанцията до съставените елементи в двигателния отсек.

 1933310

Едно от най-ярките софтуерни решения във всяко отношение е новото потомство на новаторските IntelliLuxLED матрични светлини, които дебютираха с новата Astra и към момента са единствените, предлагани в нейния сегмент. При новия Opel Insignia те са доста усъвършенствани.

Новата Insignia предлага типичните за марката Opel инфоразвлекателни технологии и съгласуваност от най-високо равнище. Това е обезпечено от последното потомство системи IntelliLink с Apple Car Play и Android Auto. Естествено за новия флагман е разполагаем непрекъснато неповторимата за марката система за съгласуваност и услуги Opel OnStar. Персоналният помощник предлага голям брой услуги: от автоматизирана реакция и помощ при злополука до асистенция при откраднат автомобил, като с новата Insignia започват и две нови услуги – запазване на хотелска стая и търсене на място за паркиране.

Новият Opel Insignia е към този момент в автосалоните на дилърите на марката, а рекламната му акция за България започва през днешния ден.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР