Новото поколение на E-класата е тук. Автомобилният производител разкри обновения

...
Новото поколение на E-класата е тук. Автомобилният производител разкри обновения
Коментари Харесай

Следващото поколение на Mercedes E-класа All-Terrain е представено с нов език на дизайна

Новото потомство на E-класата е тук. Автомобилният производител разкри актуализирания седан едвам предишния месец, показвайки модифицирания модел. Е-класата с четири порти няма да бъде единственият разполагаем вид, като Mercedes приготвя висока версия All-Terrain. Нови, неофициални рендери разчистват камуфлажа, с цел да разкрият по какъв начин би могъл да наподобява автомобилът, когато се разчупи.

Очакваме да забележим новия дизайнерски език на седана E-класа върху новия вид All-Terrain. Рендърите демонстрират високопроходимото комби с предната и задната част на седана. Решетката на радиатора е малко по-голяма, в сравнение с при предходния автомобил, като моделът възприема дизайнерски детайли от електрическите оферти на марката EQ.

 width=

По-големите промени са в задната част с снадки покрив на автомобила. Той оформя моден хеч, който включва новата графика на задните светлини на марката. Предложението All-Terrain се отличава и с облицовката на калниците, осъвременените странични прагове и хромирания дифузьор откъм гърба.

Според подадената в Агенцията за запазване на околната среда на Съединени американски щати поръчка новата E-класа All-Terrain ще се появи в Съединени американски щати през 2024 година Документът разкрива, че високопроходимото комби ще дойде в Америка със задвижващия елемент на E450. Редови шестцилиндров мотор с турбокомпресор и меко хибридно подкрепяне задвижва модела E450. Той генерира 375 конски сили и 369 фунта стерлинги въртящ миг.

Е-класата All-Terrain ще се конкурира с A6 Allroad - друго комби с дълъг покрив и висока проходимост, което по всякакъв начин се пробва да убеди потребителите, че е по-добро от кросоувър. Audi разполага с 3,0-литров V6 мотор с турбокомпресор, разрастващ 335 к.с. и 369 Нм въртящ миг, което е по-малко от E450.

Mercedes не е съобщил по кое време възнамерява да разкрие разновидността на E-класа All-Terrain, само че изтеклият документ на EPA показва, че моделът ще се продава през 2024 година, което значи, че може да не се наложи да чакаме още дълго за огромното разобличаване. Новата Е-класа All-Terrain евентуално ще коства повече от версията за 2023 година, която стартира от 68 995 $ (цената включва и таксата за дестинация от 1 095 долара).

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР