Новото поколение има нужда от герои и всеки човек, който

...
Новото поколение има нужда от герои и всеки човек, който
Коментари Харесай

Веселин Плачков: Новото поколение има нужда от герои

Новото потомство има потребност от герои и всеки човек, който има естрада, би трябвало да я употребява, с цел да им дава за образец това, което се чака да бъдат те в утрешния ден. Това сподели през днешния ден пред БНР Веселин Плачков, един от актьорите, превъплътили се в облика на Апостола на свободата - Васил Левски.

„ Децата имат потребност от герои. Как ще наподобяват актуалните герои? Аз съм сигурен, че ще ги има. Има ги. Аз ги виждам в обособени сфери от живота, само че те съществуват “, сподели той в предаването „ Неделя 150 “ на стратегия „ Хоризонт “.

„ Тази информация, която я носим в кръвта си, тя няма по какъв начин да се загуби. Нашата задача е да ги насочваме натам да мислят, в тази посока, при актуалните условия на живот, 2019-а. Така че това е методът в днешно време, с нашите средства, само че за богатството на народа “, добави Веселин Плачков.

Той показа, че е доста мъчно да отговориш на упованията на 7 милиона показа за Васил Левски. „ От една страна е смело да влезеш в този облик, само че от друга е голяма отговорността, която носи човек, с цел да си разреши за малко да влезе в кожата на Левски “.

„ Като опрощение за себе си го намерих…, че този човек и сподвижниците му са дали живота си за това през днешния ден да честваме 3 март, да си имаме страна. Най-малкото, което им изискуем, а и считам, че е мъжко най-малко да се създадем за малко на тях “, сподели Веселин Плачков.

„ Дадох си сметка, че в днешно време не се води война с пушката, води война се с писалка или други средства. Но има някакъв позив за доказване на българщина и за работа над нашата си държава… За богатството на народа “, сподели артистът и добави: „ Тези думи за звучали съответно и настоящо тогава, в предишното, само че и в този момент – „ За богатството на народа “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР