Новото Peugeot 208 вече е на българския пазар, съобщиха от

...
Новото Peugeot 208 вече е на българския пазар, съобщиха от
Коментари Харесай

Новото Peugeot 208 е електромобил

Новото Peugeot 208 към този момент е на българския пазар, оповестиха от София Франс Ауто, охициалният вносител на марката у нас.С ярките си и истински цветове на каросерията, новият 208 в действителност сграбчва окото.

Новият градски автомобил 208 употребява новата модулна мултиенергийна платформа CMPi/eCMPi,предлагаща свободата да избирате сред мотор с вътрешно горене (бензин/дизел) и електрически мотор, без да се постанова да вършиме взаимни отстъпки.

Пътното държание чудесно за относително дребните габарити на автомобила, както и маневреността.  От PEUGEOT анонсираха още на Автосалона в Женева, че новото 208 е по-икономично спрямо предшественика си,

Основен акцент при новото PEUGEOT 208 е неговата трансформация e-208, която е с напълно електрическо задвижване с мощ от 136 конски сили и 260 Нм, и предлага опция за избор сред три съществени режима на работа- Eco, Normal и Sport.

Батерията на PEUGEOT e-208 е потенциал от 50 kWh, което е задоволително за изминаването на пробег от до 340 километра (WLTP процедура на замерване) и 450 километра (NEDC), и идва със заводска гаранция от осем години или 160 000 километра за 70% от потенциала си.

В гамата мотори за новото Peugeot 208 попадат и типичен версии с елементи с вътрешно горене.В оборудването на новото 208 са включени и редица системи за повишение на сигурността и комфорта на придвижването,

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР