Новото парче на Дара Екимова и Тино е най-търсената песен

...
Новото парче на Дара Екимова и Тино е най-търсената песен
Коментари Харесай

НЕОЧАКВАНО ДОБРА КОМБИНАЦИЯ

Новото парче на Дара Екимова и Тино е най-търсената ария по приложението Shazam на територията на страната. Въпреки че публично излезе при започване на март, заглавието се подрежда до “Flowers ” на Майли Сайръс и “Escapism ” на RAYE & 070 по известност. 

Тино, чиято музикална кариера стартира на сцената на „ Гласът на България “,  споделя в Инстаграм, че „ Недей да ме будиш “ е  песен-утопия. Сън, в който любовта е допустима. “ Добавя също, че това е ария за невъзможното. Двама души, които не могат да намерят общ път в съня си.

По основаването на музиката и текста двамата реализатори работят дружно, а зад аранжимента стои и Искрен Тончев (Искрата). По реализацията на видеото Дара Екимова и Тино работят с изобретателното дуо The Trackers, екипа на „ Вирджиния Рекърдс “, Иван Димитров (Torex) и оператора Виктор Милушев.

Видеото към песента прилича късометражен филм с тъмни нюанси, червени сантиментални проблясъци. „ То е завършващ детайл към една доста чувствена и мощна ария. Щастлива съм, че осъществихме този план дружно с Тино “, написа Дара Екимова.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР