Новото пъпълнение на ЦСКА Александър Барт заяви за клубния сайт,

...
Новото пъпълнение на ЦСКА Александър Барт заяви за клубния сайт,
Коментари Харесай

Барт: Идвам в най-великия клуб в България, за да постигнем нещо голямо

Новото пъпълнение на ЦСКА Александър Барт съобщи за клубния уебсайт, че  е доста удовлетворен от завръщането си в България и ще играе за най-големия тим в страната.

" Чувството е ужасно. Познавам доста добре тима на ЦСКА от престоя ми преди време в България и в този момент като ми се обадиха даже не се замислих. Разбрахме се за 5 минути. За мен е голяма чест да играя за най-големия тим в България. Отбор с огромна история, тим с невероятна аудитория, тим с огромни цели. Сигурен съм, че следва нещо огромно и желая да съм част от него. Още повече, че познавам и притежателите и знам, че това са хора, които знаят по какъв начин се става първенец ", съобщи френският бранител за уеб страницата на ЦСКА.

" Следя от близко изявите на тима и виждам огромен капацитет. Още през лятото, когато играхме контрола с ЦСКА, до момента в който бях футболист на Университатя Крайова, видях класата на отбора и доста ми хареса методът, по който играчите стояха на терена. Сигурен съм, че можем да станем първенци и съм подготвен да оказа помощ на тима. Аз съм доста упорит човек и в никакъв случай не се помирявам с друго, с изключение на първото място ".

" Чувствам се доста добре в България. Жена ми е българка. Знам езика и това доста ми оказва помощ. В тима имам доста другари и съм сигурен, че бързо ще се приспособявам ", приключи новото попълнение на " армейците ".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР