Новото изобретение на Snapchat - очилата Spectacles 3, са оборудвани

...
Новото изобретение на Snapchat - очилата Spectacles 3, са оборудвани
Коментари Харесай

Компанията зад Snapchat разработи очила за 3D видео

Новото откритие на Snapchat - очилата Spectacles 3, са оборудвани с две камери. Те са проектирани тъй че да разрешат на всеки консуматор да сътвори лично 3D видео наличие.

Двете HD камери, инсталирани на всяко от стъклата от предната страна, разрешават на притежателя на очилата да снима видео непосредствено от това, което вижда пред себе си.

Потребителят може да прикачи видеото в приложението Snapchat и да добави 3D резултати към него непосредствено от своя смарт телефон. Този способ работи на правилото на останалите филтри, които предлага приложението.

С очилата могат да се създадат и 3D фотоси както и GIF анимации, написа Techradar. Както предходната версия на технологията Spectacles, и тази разрешава, в случай че потребителят не желае да споделя готовото наличие в Snapchat, да го експортира.

От Snap, компанията, която стои зад създаването, са споделили, че работят върху нови принадлежности, които ще се ползват за подобен вид наличие. " Освен това непрестанно обновяваме актуалните си стратегии и насърчаваме потребителите да оферират свои хрумвания ", допълват от Snap.

Освен софтуерното преимущество на очилата, те могат да се употребяват и като общоприет аксесоар и да се носят всеки ден. Когато притежателят им желае да снима с тях, знак на камерите стартира да мига в бяла светлина. По този метод той предизвестява близките, че снима.

Очилата са снабдени с 4 микрофона, с цел да улавят звука при снимане на видео, както и с памет от 4GB, с цел да се съхранява готовото наличие. Според компанията това пространство може да побере към 100 видеа или 1200 фотоси, преди те да бъдат трансферирани на телефон.

И видеото, и фотосите от очилата обаче са с кръгла форма, а камерите предлгат резолюция от 1642 х 1642 пиксела за фотоси. Видеата се снимат с 60 фрагмента в секунда с резолюция 1216 х 1216. Спрямо потенциала на батериите, очилата могат да снимат към 70 видеа преди да се наложи презареждане. Към устройството има създаден и зареждащ калъф, който възвръща заряда на батериите бързо и безвредно.

Очилата са създадени в два разновидността. Единият е Carbon - черен на цвят, а другият - Mineral e неясно розов, само че дизайнът е еднакъв.

От компанията са декларирали, че това е лимитирана серия и тя е ориентирана към консуматори с интерес към модата и технологиите. По проект Spectacles 3 би трябвало да излязат на пазара по-късно през тази година. Сега потребителите в Съединени американски щати и Англия могат да създадат предварителни поръчки за очилат, чиято цена ще бъде по-висока от тази на предходните версии.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР