Новото издание на професионалната бойна галавечер ще се проведе на

...
Новото издание на професионалната бойна галавечер ще се проведе на
Коментари Харесай

К-1 легендите Сам Греко и Николас Петас пристигат у нас за титаничните сблъсъци на SENSHI 12

Новото издание на професионалната бойна галавечер ще се организира на 9 юли на плажа в „ Св. св. Константин и Елена “

К-1 легендите Николас Петас и Сам Греко идват у нас особено за титаничните конфликти на SENSHI 12. Професионалната бойна галавечер се завръща с ново епично издание, в което състезатели от 20 страни ще премерят сили в 13 яростни дуела на кръг, който за пръв път ще бъде повдигнат на самия плаж на ресторант „ Море “ в курортния комплекс „ Св. св. Константин и Елена “.

Грандиозният театър ще се организира на 9 юли, от 20:00 часа, а всички буйни фенове на бойните спортове, които желаят да се потопят напълно в ексцентричната и извънредно зареждаща духа и сетивата конюнктура, могат да го създадат, като закупят своите билети от мрежата на Eventim.bg.

„ Синеокият самурай “ Петас е датска киокушин каратека, някогашен кикбоксьор в тежка категория. Той се състезава в К-1 основно в годините от 1998 до 2007 година, като печели Гран При на Япония през 2001 година Въпреки че е висок към 178 см, Петас има впечатляващ жанр с извънредно мощни лоу-кикове.

Салваторе „ Сам “ Греко е един от най-известните бойци от киокушин школата. Австралиецът печели националната купа в тежка категория в пет следващи години. Фул-контакт каратеката е постоянен участник в Гран При конкуренциите на К-1 през 90-те години на предишния век.

По време на огромната бойна церемония Николас Петас и Сам Греко ще имат нелеката задача да реферират и разясняват оспорваните дуели на кръга на SENSHI 12. Специално за новото издание на професионалната бойна галавечер у нас ще дойдат и холандски кикбокс величия – трикратните и четирикратни K-1 международни първенци в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, както и грандиозният първенец от веригата „ K-1 Max “ Алберт Краус.

Всеки, който желае да се допре до адреналина на SENSHI 12, може да го направи на място от плажа в Св. Св. Константин и Елена на 9 юли от 20 часа. Билети за бойната церемония ще бъдат пуснати за продажба напълно скоро.

Сблъсъкът на титаните ще се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE, Fight Box, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се провежда със специфичната поддръжка на ЗАД „ Армеец “, MAX Sport, „ България Еър “ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BGи Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, осведомителния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР