Новото гадже на Преслава – Павел Цветков, е попилял от

...
Новото гадже на Преслава – Павел Цветков, е попилял от
Коментари Харесай

Новият на Преслава преби нейн фен

Новото гадже на Преслава – Павел Цветков, е попилял от пердах обожател на чалга звездата в столичното заведение, написа в. „ Уикенд “.

Неприятният случай се е състоял преди дни, по време на присъединяване на Преслава във фолк заведението в Студентски град.

Павел Цветков, който е съкровен с фолк дивата от към месец, се настанил на едно от ВИП сепаретата дружно с някогашния футболист Мони Делчев – Шарения и брачната половинка му, която е най-хубавата другарка на Преслава. След като едрогърдата певица изпълнила няколко от шлагерите си в препълнената дискотека, тя седнала при новото си гадже и другарската си компания, а диджея оповестил, че живите осъществявания ще продължат след половинчасова отмора. Порядъчно пиян клиент обаче съумял да преодолее защитата на ВИП бранша и се курдисал до Преслава, подавайки й 100 лв. в ръката. Мъжът упорствал певицата да поздрави с един от шлагерите си неговата другарка. Настъпателният обожател на чалга дивата обаче не калкулирал в уравнението си импулсивния манталитет на Павката. Новият на Преслава безусловно буен от разиграващата се пред очите му обстановка.

„ Грабна препълнената с вода и с лед ледарка от масата и я стовари с все мощ върху главата на несретника. Онзи падна на земята, а гаджето на Преслава стартира да го рита. Добре, че се намеси защитата и го възпря, другояче можеше и да го убие”, ужасени са от експанзията на Павел Цветков очевидци на побоя. Минути по-късно мъжът напуснал оцапан с кръв заведението дружно с приятелката си. Грозната разпра с нейни фенове обаче по никакъв метод не смутила Преслава, която дори не направила забележка на възлюбения си, безапелационни са очевидци на мелето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР