Новото дясно правителство на Бразилия встъпи в длъжност. Една от

...
Новото дясно правителство на Бразилия встъпи в длъжност. Една от
Коментари Харесай

Новият бразилски президент разговаря с американския държавен секретар

Новото дясно държавно управление на Бразилия встъпи в служба. Една от първите публични срещи на президента Болсонаро беше с американския държавен секретар Майк Помпео. На нея беше разисквана опцията за общ фронт против определяните от Помпео като властнически режими в Латинска Америка.

Американският държавен секретар Майкъл Помпео и брачната половинка му Сюзан бяха посетители на церемонията по встъпване в служба на новия бразилски президент Жаир Болсонаро, прочут като " Тръмп на тропиците ".

Помпео назова Венецуела, Куба и Никарагуа като страни, които не споделят демократичните полезности.

Имаме опция да работим дружно против властническите режими, сподели Помпео за новите бразилско-американски връзки след среща с бразилския си сътрудник Ернесто Араужо.
Майк Помпео, държавен секретар на Съединени американски щати: " Съединените щати са решени да работят взаимно с вас в доста области, в икономическата сфера, само че и в региона на сигурността ".
Премиерите на Израел и Унгария също бяха поканени, а от Русия участва ръководителят на Държавната дума.

Крайнодесният Жаир Болсонаро настоя да се движи в открит автомобил, макар че преди 4 месеца беше намушкан с нож, а и акцията му мина в митинги поради хомофобските му изявления и нескритата му носталгия по военната тирания.

Капитанът се завърна, скандира множеството пред двореца Планалто, приветствайки някогашния офицер от армията.
Жаир Болсонаро, президент на Бразилия: Заставам пред нацията в деня, в който народът се освободи от социализма.
63-годишният някогашен народен представител дава обещание да се оправи със смазващата престъпност и огромна корупция в страната.

Жаир Болсонаро, президент на Бразилия: Загрижени сме за сигурността на положителните хора, гарантирането на правото на благосъстоятелност и законната самозащита.
Новото държавно управление е формирано от 22 министри, измежду които седем пенсионирани военни и единствено две дами.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР