Новото дупе на Николета Лозанова предизвика аблсолютен двоен ефект. Хем

...
Новото дупе на Николета Лозанова предизвика аблсолютен двоен ефект. Хем
Коментари Харесай

Николета Лозанова с горещо ново дупе

Новото дупе на Николета Лозанова провокира аблсолютен двоен резултат. Хем смая със съвършените си извивки, хем предизвика редица мнения - и с позитивен, и с не толкоз утвърдителен акцент.

Както знаем обаче, щом нещо се разяснява, значи има за какво. А и плеймейтката от дълго време е схванала, че неприятна реклама няма. Нещо повече - дори се забавлява на тези, които я заливат с хейт. А в тази ситуация, новата й намеса нямаше по какъв начин да не провокира сходна обстановка.

"Мина ѝ модата и на нея, та стартира да си прави корекции ", написа потребителка в нета по адрес на Николета Лозанова. "Отвратително е това боди. Не те ли е позор? ", написа друга последователка на Ни Ло, която явно не е съгласна с избора на тоалет.

"Дупето й към този момент е напълно, всеки би желал такова,ама не си признава ", пази я пък друга потребителка. За да извая до такова съвършенство и напълно задните си елементи, Николета прелетя от Париж в Истанбул.

Зад този си тип обаче, Лозанова си има и съответна причина. Любимата на Николай Михайлов провежда скрито празненство на марката си, а на събитието участваха персонално Азис, Ина Гаярно и Кондаков. Събитието се организира в първокласен столичен бар.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР