Новото „Дъ Шоуто“ на Любо Нейков и Тончо Токмакчиев, което

...
Новото „Дъ Шоуто“ на Любо Нейков и Тончо Токмакчиев, което
Коментари Харесай

Тъпотията Дъ Шоуто“ с Любо Нейков спря

Новото „ Дъ Шоуто “ на Любо Нейков и Тончо Токмакчиев, което извънредно разочарова феновете, имаше необикновено къс живот. Злополучното предаване бе свалено скоропостижно от програмата на bTV.

От медията публично оповестиха, че от понеделник късните вести ще се излъчват от 22 часа от понеделник до петък през летния сезон. По същото време – от 22 часа сега върви бездарното предаване, против което феновете скочиха незабавно след първия епизод, написа Hotnews.bg. Поглед на програмата скица на малкия екран демонстрира, че от понеделник - 23 май, в 22 часа ще бъдат късните вести, след това шоуто на Николаос, което също плаче за махане и след това сериал-в случая-„ Островът на Пиетро “.

„ Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час през летния сезон, когато телевизия обичайно гледат повече хора, е разумна стъпка в реализиране на задачата ни да бъдем по-близо до феновете. През последните месеци новинарското наличие закупи още по-голяма значимост за българите в подтекста на настоящите събития и процеси в страната и чужбина “, сподели Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV Media Group.

Водещи на късната емисия са Мария Ванкова и Полина Гергушева. През 2021 година Мария стартира да води bTV новините от 23ч., а от януари 2022 година тя редува вечерните ефири с Полина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР