Новосформираният преди два дни редовен кабинет трябва да подаде оставка

...
Новосформираният преди два дни редовен кабинет трябва да подаде оставка
Коментари Харесай

Радостин Василев призова за оставка на новия кабинет

Новосформираният преди два дни постоянен кабинет би трябвало да подаде оставка неотложно, а сега няма потребност от промени в Конституцията. Това съобщи на брифинг в коридорите на Народното събрание самостоятелният народен представител Радостин Василев.

" Свидетели сме на едно голямо двуличие - през вчерашния ден сложих въпроса на Росен Желязков, че в деловодството на Народно събрание има искане за имунитета на Бойко Борисов и импортирани спомагателни доказателства. Втори ден действа държавното управление на срама, което сплоти необединимото - ПП/ДБ и ГЕРБ. Това е кървавата коалиция " Гепи ", която към този момент се вижда, че не може да действа обикновено и в един доста непосредствен миг ще се самоизядат ", установи отделилият се от Политическа партия депутат.

Критики оправи и към това, че Движение за права и свободи ще прави конституционна промяна дружно с ПП/ДБ. " Вчера господин Пеевски нещо грухтеше от първия ред, когато споделих, че неговото членуване в комисия по конституционна промяна е голямо предизвикателство пред гражданското общество, сподели Василев, който не спести рецензии и на " Възраждане ", защото излезли от зала и дали опция Пеевски да бъде определен в комисията.

" Не мога да допускам, че депутатите от ПП/ДБ ще вършат конституционна промяна с мафията, това, което те самите назоваха " мафия ", която ние дружно наричахме " мафия " - ГЕРБ и Движение за права и свободи ", продължи депутатът.
анкета
Има ли бъдеще кабинетът Денков/Габриел?
Да, ще изкара цялостен мандат Ще работи най-малко 18 месеца Ще изкара до първата ротация - 9 месеца Бъдещето са изборите Отивам на море
Да, ще изкара цялостен мандат

Ще работи най-малко 18 месеца

Ще изкара до първата ротация - 9 месеца

Бъдещето са изборите

Отивам на море
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР