Новосформираният кръг Първо България дава на прокуратурата премиера Николай Денков

...
Новосформираният кръг Първо България дава на прокуратурата премиера Николай Денков
Коментари Харесай

ПО ПОДОЗРЕНИЕ В ДЪРЖАВНА ИЗМАМА: Дават Денков на главния прокурор

Новосформираният кръг " Първо България " дава на прокуратурата премиера Николай Денков по съмнение в доржавна измяна.
Повод за сигнала, който " Прво България " ще входира до изпълняващия функционалностите основен
прокурор Борислав Сарафов, е изявление на министьр-председателят, че,,няма значение дали българската стопанска система ще пострада, значимото е глобите против Русия да имат резултат.``

„ Няма значение дали българската стопанска система ще пострада от антируските наказания, значимото е те да имат резултат върху Руската федерация, са точните думи на Денков в диалог с кореспондента на съветския вестник „ Известия " Семьон Бойков. Става дума за едно изявление на този исполин на мисълта Николай Денков, който беше сгащен от съветски публицист. Тезата на съветските публицисти е, че тези наказания не вредят на Русия, а на Европа. И Денков отговори, че не му пука за българите и българския народ и по какъв начин глобите се отразяват на стопанската система ни, значимото е Русия да страда. Това е неприемливо да се приказва от един министър председател ".

Това съобщи някогашният ръководител на,,ББЦ`` Николай Бареков.

" Надяваме се Борислав Сарафов да си свърши работата и да подведе под отговорност Николай Денков. Дотам ни докара сглобката ", сподели още той.

" Николай Денков сподели следното в Мюнехн - няма значение дали българската стопанска система страда, или не. А в това време мандатоносителят му Кирчо, в изблик на чистосърдечие, сподели, че е бил извикан от Спас Русев, с цел да съгласуват регулаторите. Това не е външнополитически гаф, това е закононарушение против страната ", посочи Страхил Ангелов.

,,Ники би трябвало да пътува - към следствието ", отсече полк. Николай Марков. И посочи, че от изявлението на Денков се схваща, че той не извършва отговорностите му по конституция. " Обръщаме се към деветото джудже - прокуратурата. Нямаме огромни очаквания ", добави полк. Николай Марков.

" Търсих всички протестъри от предходната година. Говоря за един огромен митинг, който да срути сглобката. Скрили са се ", показа Бареков. " Сглобката, с цел да се сътвори, унищожи цялата държавност. За това е допустимо Николай Денков, вместо позорно да си върви вкьщи, преди да е станал клиент на правораздаването, да се пазари за министерски постове ", посочи някогашният публицист.

" Първият ред на българската политика са национални предатели ", отсече той. " Тези хора взеха решение България от суверенитет ", заключи Страхил Ангелов. " Не може да продължаваме повече по този начин. Никаква ротация не е допустима. Българското публично да излезе и да изрази гражданско неодобрение ", съобщи Симеон Славчев.

Снимка: БГНЕС

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР