Новосформираната Българските патриоти е избрала Коалиционния си съвет, съобщиха от

...
Новосформираната Българските патриоти е избрала Коалиционния си съвет, съобщиха от
Коментари Харесай

Разпределиха постовете в новата коалиция Българските патриоти

Новосформираната " Българските патриоти " е избрала Коалиционния си съвет, оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация. Съпредседатели на Конституционен съд на „ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, " Воля " И НФСБ “ са надлежно Искрен Веселинов, Пламен Христов и Борис Ячев. В него като членове влизат, както следва от Вътрешна македонска революционна организация – Ангел Джамбазки, Юлиан Ангелов и Александър Сиди. От " Воля " Кръстина Таскова и Елена Пешева, а от НФСБ - Христиан Митев. Предназначението на Коалиционния съвет е да разисква и взема решения, касаещи насоката на развиване и използване на програмната рамка на " Българските патриоти ".

Съпредседателите и членовете ще са и лицата, които ще показват медийно утвърдените политики на обединението, откакто водачите Красимир Каракачанов, Веселин Марешки и Валери Симеонов се отдръпнаха от листите в името на превъзмогване на разликите и обединяването на патриотичния бранш в България.

От Вътрешна македонска революционна организация напомнят, че на 20 май тази година Вътрешна македонска революционна организация, " Воля " и НФСБ подписаха съдружно съглашение за общо явяване на изборите на 11 юли под името " Българските патриоти ". Трите партии се сплотиха към 10 водещи целта. Основни измежду тях са: национално помиряване и преустановяване на междуинституционалните войни; повишение на приходите и пенсиите; ограничения против монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; превъзмогване на демографската катастрофа; недопускане на Движение за права и свободи в ръководството на България; самостоятелна и националноотговорна външна политика; отбрана на обичайното семейство и недопускане на еднополови бракове; преустановяване на обществения паразитизъм; въвеждане на учебен ценз при гласуване; децентрализация; нулева приемливост към корупцията; нов Обществен контракт и други

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР