Новосъздадената от SEAT луксозна спортна марка CUPRA ще може да се

...
Новосъздадената от SEAT луксозна спортна
марка CUPRA ще може да се
Коментари Харесай

CUPRA с изцяло нова централа през 2020 година

Новосъздадената от SEAT първокласна спортна марка CUPRA ще може да се похвали с изцяло нова централа от началото на следващата година. Новината беше анонсира от Уейн Грифитс, изпълнителен шеф на компанията, който разгласи, че изграждането на оборудването се чака да приключи преди края на 2019-а.

На фона на цялостната си идея за предлагането на първокласни, само че и изключително спортни коли, новата централа на CUPRA ще заимства дизайна си от състезателната писта и прилежащите й съоръжения. Изпълнена на два етажа и с големи открити площи, в нея ще бъдат позиционирани подраздаленията Маркетинг, продажби, поръчки и финанси.

"Централата на CUPRA ще бъде кулминацията на нашата консолидация като самостоятелна марка ", споделя Грифитс. "Нашата цел е да удвоим продажбите през идващите две до три години, а да разполагаме със собствени съоръжения ще ни разреши да увеличим персонала до над 100 индивида и ще ни даде възможност да увеличим броят на нашите фенове по целия свят "

Една от най-важните стъпки в развитието на CUPRA ще бъде пазарното лансиране на първия в историята на новата марка специално създаден за нея модел , който обещава уникално преживяване от ръководството в комбинация с динамична зареждаема (plug-in) задвижваща система.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР