Новородено момиченце беше намерено живо, увито в хавлия в пазарска

...
Новородено момиченце беше намерено живо, увито в хавлия в пазарска
Коментари Харесай

Намериха новородено бебе в пазарска чанта на улица в Лондон

Новородено момиченце беше открито живо, увито в хавлия в пазарска чанта, оставена на улица в Лондон, заяви през днешния ден английската полиция, представена от Ройтерс. Агенцията прецизира, че бебето към този момент е в болница, откакто е било изоставено при минусови температури.

Новороденото е било намерено от мъж,  разхождал кучето си в източния лондонски квартал Нюъм, малко след 21:00 ч. локално време през вчерашния ден (23:00 ч. бълг. вр.), разясниха от полицията. По данни на английската държавна метеорологична работа по това време термометърът е показвал минус три градуса в Лондон.

" Човекът, който е намерил бебето, го е затоплил, до момента в който дойде колата за спешна помощ и парамедиците прегледат новороденото, преди да го откарат в болница ", съобщи началникът на полицията в Нюъм старши контрольор Саймън Крик.

" Щастлив съм да оповестя, че момиченцето не е засегнато по никакъв метод и се намира в сигурност под грижите на болничния личен състав ", съобщи Крик. Полицейският шеф добави, че той и сътрудниците му са загрижени за здравето на майката, родила бебето, и я приканват да се свърже с полицията. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР