Новородено кученце със зеленикав цвят на козината, появило се на

...
Новородено кученце със зеленикав цвят на козината, появило се на
Коментари Харесай

Зелено кученце се роди в Грузия навръх нова година

Новородено кученце със зеленикав цвят на козината, появило се на бял свят в Грузия, ще носи име, което му подхожда много - Гринч - на известното зелено страшилище, което не обича Коледа, написа в. " Daily Star ", базирайки се на локални издания.

Стопанинът на невероятното кутре - Бесо Месаркишвили от Ивлита, счита, че то е първото по рода си в някогашната руска република.

Уникалната осанка на питомеца му обаче няма да се резервира дълго време, разяснява life.dir.bg.

Малкият Гринч от породата Грузинска овчарка се е появил на бял свят в навечерието на Нова година дружно със своите шест братчета и сестричета.

Месаркишвили не счита да се разделя със зеленото кутре. " Казаха ми, че у нас такова нещо не се е случвало. Подобен случай не е имало в нашата страна, единствено в чужбина ", споделя стопанинът. Само преди 2 месеца в Италия се роди още едно зеленикаво кученце, което пък бе кръстено " pistaccio " (шам фъстък).

" Ще отглеждам неизмеримо куче и се надявам цветът му да се резервира ", добавя Бесо.

Смята се, че необикновеният цвят на козината на дребния Гринч се дължи на контакт в майчината вътрешност със зеления пигмент биливердин.

За страдание на стопанина му, който се надява на противоположното, зеленият цвят на кученцето ще избледнее и ще изчезне след няколко седмици.

Миналата година в Северна Каролина, Съединени американски щати се роди кутре с лимонено зелен цвят на козината, което беше кръстено Хълк - на супергероя от вселената на " Marvel ".

Понякога кученцата не се раждат, а стават зелени, постоянно по занимателна причина. През октомври предходната година шлагер в обществените мрежи стана фотография на куче, " оцветило " се в блестящо зелено след солидно въргаляне в прясно окосена трева, напомня изданието.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР