Новородено бебче, което било едва от няколко минутки на този

...
Новородено бебче, което било едва от няколко минутки на този
Коментари Харесай

Бебче, появило се преди минути на този свят, направи нещо, което никое друго новородено в света не е правило

Новородено бебче, което било едвам от няколко минутки на този свят, направи нещо неповторимо. Малката Скайлер-Грейс Броудхед е дело на любовта на 22-годишния й татко Аарън и 18-годишната й майка Емили.

Момиченцето е родено в болничното заведение „ Пиндерфилдс ” в градчето Уейкфийлд, което се намира в Западен Йоркшир, съобщи Блиц.

Това, което е направила дребната Скайлър е в действителност неповторимо и обезпечено никое друго новородено не е предписание сходно нещо. 



Уникалното, което направи дребната Скалър е, че оказа помощ на татко си…да прдложи брак на майка й.

Веднага откакто бебчето било родено лекарите я облекли в особено облекло, обещано от татко й. на дрешката й пишело „ Мамо, ще се омъжиш ли за баща? ”. След това медиците дали бебето на майка му.



Романтичният баща бил подготвял всичко това цели три месеца преди раждането. Щом на 15 август дребната Скайлър се е появила на бял свят той подхванал значимата стъпка. Бебченцето тежало едвам кг и половина, само че се оказала „ огромната ” стъпка.

„ Заедно сме от една година. Все се притеснявах и нямах концепция по какъв начин да й предложа брак. Щом научих, че е бременна взех решение, че това ще е най-удачният и прекрасен метод ”, споделя бащата.

За благополучие майката Емили споделила „ Да ” на бащата на детето й.

Лекарите от болничното заведение споделят, че за първи път стават очевидци на такова предложение и са извънредно щастливи от случилото се. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР