Новоремонтирано двуетажно кръгово кръстовище във Варна пропадна след дъжда във

...
Новоремонтирано двуетажно кръгово кръстовище във Варна пропадна след дъжда във
Коментари Харесай

Пропадна ремонтирано за 113 млн. лева кръстовище във Варна

Новоремонтирано двуетажно кръгово кръстовище във Варна пропадна след дъжда във вторник. Поправките по него и още две такива прави на варненския бул. " Васил Левски " костваха 113 милиона лв.. По подигравка на ориста единствено няколко часа преди случая, министър председателят Бойко Борисов похвали трасето и сподели, че няма никакви проблеми.

По адрес на трите двуетажни кръгови кръстовища на варненския бул. се изсипаха много рецензии. Твърди се, че е едно от тях е наклонено и с нарушена окръжност, а друга част минава през трибуните на градския стадион " Спартак ". Обширни сектори от платната за придвижване остават под вода след всеки изобилен дъжд.

Според фотоси, видеоклипове и мнения, оповестени в известната Facebook група " Виждам те, КАТ – Варна ", кръстовището на булевардите " Васил Левски " и " Владислав Варненчик " е пропаднало, като на второто му равнище се е образувала дупка. Свидетели на случилото се настояват, че на мястото незабавно са пристигнали коли на полицията и пожарната. Паднал е и един от стълбовете на уличното осветяване. На фотосите, оповестени в обществените мрежи, се вижда, че е пропаднал и един от тротоарите край кръстовището, което за идването на премиера през днешния ден беше украсено с палми и флагове.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР