Новопровъзгласеният шампион на Италия - Милан, изглежда е един от

...
Новопровъзгласеният шампион на Италия - Милан, изглежда е един от
Коментари Харесай

Милан си хареса едно от откритията при носителя на Лига Европа

Новопровъзгласеният първенец на Италия - Милан, наподобява е един от европейските грандове, които изпитват компликации в днешната конкурентна среда на трансферния пазар. „ Росонерите “ привлякоха само със свободен сътрудник Дивок Ориги и официализираха покупко-продажбите за Жуниор Месиас и Алесандро Флоренци, за които авансово бе известно, че ще останат за непрекъснато. Спортният публицист Фабрицио Романо обаче счита, че клубът е в положение да притегли френския централен бранител на Айнтрахт Франкфурт - Еван Ндика.

22-годишният защитник е едно от откритията на „ суперорлите “, като той имаше съществена роля в триумфа в Лига Европа през предходната акция. Проблемът обаче е, че Манчестър Юнайтед и Тотнъм също са спрягани за играча, а на всички е добре известно, че англичаните не пестят пари, когато става въпрос за входящи прехвърляния.

Ндика би могъл да се трансформира в дългогодишно решение на проблемите в защита за Милан, стига новите притежатели да угодят на Стефано Пиоли и най-сетне развържат кесията, с цел да подсилят отбора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР