Новопридобитите от Еврохолд застрахователни дружества в региона допринасят значително за

...
Новопридобитите от Еврохолд застрахователни дружества в региона допринасят значително за
Коментари Харесай

Новите фирми на Еврохолд осигуряват растежа на холдинга

Новопридобитите от " Еврохолд " застрахователни сдружения в района способстват доста за растежа на приходите и облагата на холдинга за деветмесечието на 2019 година по отношение на същия интервал на предходната година.

Групата, която желае да придобие и активите на чешката енергийна група ЧУЗ у нас, само че антимонополната комисия я отряза, регистрира в понеделник една трета растеж на общите доходи до 1.16 милиарда лева Оперативната ѝ облага е повишена с 3 % до 25.4 млн. лева, а на чистата - 7 пъти до 1.4 млн. лева Така към края на септември 2019 година компанията ръководи активи за 1.44 милиарда лева, което е с 3% повече по отношение на декември 2018 година

Постигнатите резултати през първите девет месеца на годината се дължат най-вече на мощния растеж на застрахователния бизнес на " Еврохолд " в Югоизточна Европа и Русия, Украйна и Грузия.

Приходите от застрахователна активност на холдинга се усилват с 44% за година до над 962 млн. лева, а оперативната облага в този сегмент пораства с 9% до 18.2 млн. лева

Приходите от застрахователни награди на застрахователния подхолдинг на групата - " Евроинс Иншурънс Груп " АД (ЕИГ), се покачват с 37% на годишна основа до 617 млн. лева, а осъществената от ЕИГ облага преди налози нараства с близо 7% до 14.2 млн. лева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР