Новопазарският районен съдосъди жена, успяла да измъкне повече от 9000

...
Новопазарският районен съдосъди жена, успяла да измъкне повече от 9000
Коментари Харесай

Осъдиха булка менте, завлякла кандидат-жених от Полша

Новопазарският областен съд осъди жена , съумяла да измъкне повече от 9000 лв. от кандидат-жених. Тя комуникирала по телефон и интернет с мъж от Полша в продължение на 5 години, като през това време той неведнъж й изпращал пари. 

В диалозите тя го увещавала, че ще заживее при него и ще подписа брак с него в Ирландия. Така през няколко месеца мъжът правел парични преводи, които съгласно документите по делото са 9211,96 лева, представляващи левовата равноценност на 4710 евро.

Магистратите решили, че за 5-годишния интервал „ дамата е възбудила и поддържала подвеждане за имотна полза “ и по тази причина я осъдили на година и четири месеца затвор с отсрочено осъществяване на наказването за три години. Освен това в интерес на страната се лишават преносимия компютър и мобилните й телефони. Жената би трябвало да заплати и 2847 лв. деловодни разноски. 

Булката менте ще би трябвало и да възвърне 9211 лв. на мъжа от Полша , който се разминал с това да мине под венчилото с нея. Също по този начин ще му заплати и 1600 лв. направени от негова страна разходи по делото.

Присъдата не е дефинитивна и предстои на обжалване и протестиране пред Шуменския областен съд.-->

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР