Новооткрит триизмерен колаген, който поправя ставите, е на път да

...
Новооткрит триизмерен колаген, който поправя ставите, е на път да
Коментари Харесай

Революционно откритие: Тялото си ремонтира ставите с този колаген

Новооткрит тримерен колаген, който поправя ставите, е на път да се трансформира в най-значимия медицински пробив. Благодарение на своя неповторим механизъм на влияние и високата си успеваемост още с появяването си той завоюва не една и две награди. Доказал неведнъж качествата си пред международните потенциали, триизмерният колаген идва и у нас, носейки името Collanol (Коланол).

40 mg вършат това, което и 10 000 mg не биха могли

Революционната разработка, за която медицината употребява термина интактен колаген, е единственото вещество, което кара тялото самò да отремонтира мъчителните стави, стимулирайки го да стартира неотложно да създава нужния за задачата колаген вид II. Активирайки натоварен развой на „ подмладяване “ на ставната тъкан, интактният колаген прави с 40 mg това, което елементарният колаген може да не успее да реализира и с 10 000 mg/ден. В резултат единствено 1 капсула Collanol на ден е задоволителна за справяне с болката и очевидно усъвършенстване в подвижността.


В общоприетите форми на колаген, които се оферират всеобщо до момента, триизмерната серпантина на колагеновата молекула е разрушена. Получените късчета отиват в кръвта, само че заради неприятното кръвоснабдяване на ставите те съвсем не доближават до проблематичните места. Единствено молекулата на интактния колаген в Collanol е с непокътната конструкция и непокътнати дейни зони, което подтиква тялото да стартира самовъзстановяване

Най-силното естествено противовъзпалително средство

За да бъде нападнат казусът от всички страни, във формулата на Collanol е включено и най-силното естествено противовъзпалително средство – куркумин. Благодарение на своята специфична мицеларна форма, която е разработка на немския университет Хохенхайм, той доближава до 185 пъти по-висока бионаличност спрямо елементарния куркумин на прахуляк, постигайки впечатляващо положителни резултати.


Силата на 1 капсула Collanol се равнява на сбора от 3 таблетки с глюкозамин и хондроитин (общо 2700 mg) плюс 12 таблетки недопечен куркумин (общо 4800 mg)

Технологията на по-бързото възобновяване

Произведен по патентованата технология DUOCAP™ (капсула в капсула), Collanol покрива най-важните за сполучливото справяне със ставните проблеми критерии. Той обезпечава дейно съчетание на биоактивни субстанции с разнообразни физиологични спецификации и подсигурява тяхното точно таргетирано освобождение непосредствено в местоназначението им. В резултат приемът единствено на 1 капсула на ден обезпечава всичко належащо за очевидно и трайно възстановяване положението на ставите. Collanol е изключително скъп както за хората, чиито стави просто прещракват от време на време, по този начин и за тези, чието положение се е усложнило. Клиничните проучвания удостоверяват, че Collanol усъвършенства положението на ставите при остеоартрит, лимитира болката, усъвършенства разгъването на коляното и спомага за по-продължително физическо натоварване без значение от възрастта.


Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Collanol може да намерите ТУК >>>

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР