Новоназначеният генерален директор на БНР Светослав Костов не можа да

...
Новоназначеният генерален директор на БНР Светослав Костов не можа да
Коментари Харесай

Шефът на БНР с нелепи обяснения за замлъкването на радиото

Новоназначеният общоприет шеф на БНР Светослав Костов не можа да даде свястно пояснение за петчасовото " замлъкване " на стратегия " Хоризонт " в петък предходната седмица. На чуването си пред Съвета за електронни медии (СЕМ) той неведнъж бе питан за аргументите, само че не съумя да отговори, макар че сходно невиждано прекъсване не би трябвало да става без неговото позволение или най-малко познание.

Членовете на Съвет за електронни медии пробваха да стигнат до отговор посредством тактиката еднакъв въпрос да се задава неведнъж в друга форма. И това не съумя да пробие отбраната на някогашния състезателен публицист. Костов по този начин и не отговори на въпроса " Кой спря радиото “.

Членовете на Съвет за електронни медии в последна сметка взеха решение, че ще е по-лесно да изчакат резултатите от инспекцията на Комисията за контролиране на известията (КРС), с цел да схванат какво е станало.

Вместо да каже ясно дали е взел решението, Костов стартира да изяснява, че концепцията била на техническия шеф. И насилствено си призна, че е поставил резолюция " Да “, само че решението не било негово.

Експозето на Костов беше извънредно малко, което провокира последвалата вълна от остри въпроси от членовете на съвета. Най-критични бяха тримата, които го избраха на поста – ръководителят София Владимирова, Бетина Жотева и Розита Еленова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР