Новолунията са време за подмладяване и изразяване. Ако имате липса

...
Новолунията са време за подмладяване и изразяване. Ако имате липса
Коментари Харесай

Съдбовно! Днешното новолуние с щедри дарове към тези зодии

Новолунията са време за подмладяване и изложение. Ако имате липса в живота си, тогава това е времето, в което празнината ще бъде запълнена. Независимо дали става дума за ново прекарване, човек или предмет, новолунията ни молят да освободим място за ново начало и по-освободено държание.

Новолунието в Близнаци бележи началото на нов цикъл. Цикълът на новолуние в Телец приключва и цикълът на новолуние в Близнаци стартира на 18 юни.

Време е да подобрим информационните си умения, като слушаме другите и се любуваме на гледните точки на другите, вместо настойчиво да търсим този неосезаем „ отговор “.

Това е добър цикъл, в който да преоценим нашите информационни и обществени умения, като се запитаме какъв брой в действителност одобряваме информация и споделяме по другарски, незаплашителен метод. С тази мощна сила на Близнаци имаме шанса да създадем значими промени в живота си, написа Една.бг.

В мрежата от хора, вести и продан на информация въздушният знак се пробва да научи колкото е допустимо повече за света и да съобщи на обкръжението най-интересното. Затова тъкмо в този момент си коства да бъдем любопитни – не към дребните и незначителни неща, а към новите благоприятни условия и хоризонти. Нека използваме посланието на новолунието, с цел да помислим кои сфери търсят нашето внимание, какво би трябвало да променим в общуването и какво място желаеме да заемем в обкръжението си.

Използвайте новолунието за преразглеждане на към този момент позната обстановка, която заслужава ново начало. Понякога „ новото начало “ е точно друг прочит на личния ни живот. Бъдете смели и не забравяйте, че способността ни да използваме думите ни дават скъпата опция да опишем всичко, от което се нуждаем.

Има 4 зодии, за които Новолунието ще бъде извънредно сполучливо и обилно. Ето кои са те:

Близнаци - Новолунието през юни 2023 година във вашия първи дом на персоналното аз ви кани да останете любопитни по отношение на това кои сте, какво харесвате и какви желаете да бъдете. Няма по-подходящо време от в този момент за откриване на най-дълбоките потребности и стремежи. Знайте, че не сте срещнали всички, които ще обичате в този живот – към момента не. Осъзнайте, че към момента не знаете всичко, което занапред би трябвало да научите в този живот.

Дева - Вие сте в повратна точка в кариерата си, Дева. Просто може още да не го знаете. С това Новолуние, което задейства вашия десети дом на призванието, вие ще обмислите деликатно идващия си кариерен ход и той няма да бъде неверен! Звездите се подреждат, с цел да ви дадат нови благоприятни условия да вършиме повече от това, което обичате. Отидете там, където сърцето ви споделя и се доверете на процеса, че ще съумеете. Новолунието ще ви донесе блясъка, от който се нуждаете в този момент, с цел да заблести короната ви по-ярко от всеки път.

Стрелец - Досега се нуждаехте от упътвания и търсехте помощта на близките. Новолунието в Близнаци ще ви помогне да откриете отговорите, които търсите. Този интервал ще ви донесе дълго чаканото прояснение. Продължавайте да се развивате и да събирате информация. Скоро хората към вас ще имат потребност от вашата поддръжка и лидерски качества.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР